Award
Congratulations DJ Sures, for answering the question and has received an EZ-Credit award! Share what you have learned and create a tutorial to help others by clicking here.

New Ez Builder Install, Crashes Upon Adding Camera Or File That Already Had A Ca

Assistance Requested

Help RR333 with their question and receive $10 of EZ-Credit to get more robots and parts from our store. The following information was provided about their previous efforts searching tutorials for a resolution.

RR333 claims to have checked these sources:
 
#1

New EZ Builder install, Crashes upon adding camera or file that already had a camera module.?
Please help.
User-inserted image

I have found a few conversations, tutorials and activities that may help with your question. Take a look at these links. I've sorted them by what I believe to be most relevant but that is not always the case as I'm still learning.


Also, consider reviewing the Learn section for informative lessons and activities. Check it out!


#2

Here's search results: http://www.ez-robot.com/Community/Forum/Search?query=waterfall&page=1

It's because GoPro drivers prevent any other camera device from working. It's a known issue that GoPro has been notified about by every camera manufacturer on the planet, yet they refuse to fix it.

Uninstall the GoPro driver.

Here's what the internet has to say: https://www.google.ca/search?sourceid=chrome-psyapi2&rlz=1C1CHBF_enCA719CA719&ion=1&espv=2&ie=UTF-8&q=waterfall%20dll&oq=waterfall%20dll&aqs=chrome..69i57j0l4.1753j0j7

#3

Yup, Damn GoproFrown

ThanxSmile works now.