Camera Grid Lines

 
#1

I find when using the Camera, the grid lines change or fail to stay as set. I try to save the set locations of the lines, but when I reload the project I have to reset the grids again.

Thanks,

Ron

#2

This also happens to me.

If I save my project after adjusting the grid lines, the next time I open it, they will still be saved, but the next time I open it after that, they will have moved again even if I save the project, unless I made some adjustment to the grid lines.

Also note, when they revert to the "original" position, it is not the "default" position. If I go to the gridlines tab and hit default, they are at least useable, but the position they are in when I normally open the project only have the left and bottom line even visible. Top and right are off the screen until I adjust them.

Alan

#3

I also have the left and bottom grid line moved and loose the others. I tried saving after changing, but no luck.

Ron

#4

I'll take a look at it

#5

@DJ, Thanks for looking at this. Could you also look at a way to save the grid lines set to a certain position? So when a script is run that requires the grid lines set to something different than the default settings, they will adjust for that script.

#6

Thanks DJ,

Ron

#7

Any update on saving the grid line position?

If this is not possible, is there a way to set the grid lines in a script?

#8

I'll come up with something Smile

#9

Just wondering if there has been any progress on this topic. It's not mission critical for me, just a small annoyance.

#10

@DJ
I'm not sure if this is any help but I noticed that if I add a new camera control the grid lines look perfect

However, if I save it, without making any changes, the right vertical grid line moves off screen

Regards,
Frank