Award
Congratulations Steve G, for answering the question and has received an EZ-Credit award! Share what you have learned and create a tutorial to help others by clicking here.

Project Gallery With My Last Thread Post

Assistance Requested

Help OldBotBuilder with their question and receive $10 of EZ-Credit to get more robots and parts from our store. The following information was provided about their previous efforts searching tutorials for a resolution.

OldBotBuilder claims to have checked these sources:
 
#1

The Project Gallery with my last post is a black screen.
How do I correct that?
The URL for the video I posted with my thread is:
http://www.ez-robot.com/Community/Forum/posts.aspx?threadId=7426&page=1

The URL for the video is: https://www.youtube.com/watch?v=Hi6lXRkWUb0

Thank you.

I have found a few conversations, tutorials and activities that may help with your question. Take a look at these links. I've sorted them by what I believe to be most relevant but that is not always the case as I'm still learning.


Also, consider reviewing the Learn section for informative lessons and activities. Check it out!


#2

@OldBotBuilder.

Play the video in YouTube, pause it, click the little icon in the picture below, and copy the link (on a PC it should be highlighted in blue).

Edit your forum post and delete the video. Then click on the "Add YouTube link" and paste the video link you copied and click "Add". That should hopefully get your video back up and working. Smile
Great video by the way.

User-inserted image

#3

@Steve G,
That worked. Thank you.

#4

Brilliant. Your welcome. I love what you did with Wilber. Pretty cool.