Award
Congratulations Rich, for answering the question and has received an EZ-Credit award! Share what you have learned and create a tutorial to help others by clicking here.

Rgb Animator Action Panel

Assistance Requested

Help OldBotBuilder with their question and receive $10 of EZ-Credit to get more robots and parts from our store. The following information was provided about their previous efforts searching tutorials for a resolution.

OldBotBuilder claims to have checked these sources:
 
#1

I opened the RGB Animator from Project --> Add --> i2c --> RGB Animator.
When I do this, the window Actions column is empty. When I click on the gear icon
The windows comes up in full form but all entries are empty.
I thought there would be a set of 'sample' actions loaded.

Thanks.

I have found a few conversations, tutorials and activities that may help with your question. Take a look at these links. I've sorted them by what I believe to be most relevant but that is not always the case as I'm still learning.


Also, consider reviewing the Learn section for informative lessons and activities. Check it out!


#2

There are sample actions in the JD Example Project. You can merge this with your current project using the merge function in EZ-Builder.

Between Open and Save on the File ribbon menu is merge (two circles slightly overlapping is the icon). Click on it.
Next choose from the Examples folder (Examples button in top left of the dialogue) and select JD
When asked if you want to import the 3D model click no.
From the list which opens select the RGB Animator so it is ticked then click OK
The RGB Animator examples will be imported in to your project.

Tutorials and help pages are still being updated, I haven't checked recently but last time I did there wasn't a tutorial for it however it isn't that difficult to use. If you need help setting up actions I will gladly throw together a quick guide.

#3

hi oldrobotbuilder

you have to make a new actions.

#4

Rich,

Thanks for your quick response. It turned out that my problem was due to improper directory paths. As I am just starting out, I deleted all my EZ=Builder directories and started over with the latest download. All works now.

Again, thanks.