I Am Unable Hear The Sound From Ezb After Getting Response From Microsoft Cognit

 
#1

I am unable to hear the voice out from Microsoft Cognive Vision Service. I am getting respose but voice is not come out from EZB. What is the probem with this?

#2

Follow The Robot Program episode for the plugin. You have no added any code to have it speak. You must follow instructions.

#3

I followed The Robot Program to configure but, I am facing the same issue.

#4

Please follow The Robot Program instructions. In The Robot Program, code is added to the plugin. The code is required to have the robot speak. If the instructions are not completed, the robot will not speak. The point to The Robot Program instructions is to teach you how to program. Please follow the instructions to begin learning.

Perhaps starting with an earlier The Robot Program episode is suggested to begin learning how to use the product. The emotion plugin may be slightly too advanced for your current skill set. But, do not fear because The Robot Program episodes will build your skills to that level if you start at the beginning.

#5

my jd is unable to sound back with cognitive emotion. It is not giving the response of cognitive emotion API. Can anyone help me to resolve this issue?

#6

@karikatla Have you filled in the script in the cognitive emotion control settings (as seen in the picture below)? You need to tell JD to speak (using the say command) when he uses controls like cognitive emotion or cognitive vision... As DJ suggested.. please follow the tutorials.

User-inserted image

#7

Yes, I filled. It saying that I think you are looking. for this script

SayEZBWait(("I think you are looking" + $EmotionDescription))

jd is unable to get the response output. Is there any issue with service or anything else.

#8

@Karikatla

Your code is not correct... you have...

Code:


SayEZBWait(("I think you are looking" + $EmotionDescription))



It should be... with single parenthesis

Code:


SayEZBWait("I think you are looking" + $EmotionDescription)

#9

I just followed the tutorial. It is like that only. I change the code to what you suggested in that case response is not coming out from ezb.

#10

User-inserted image